ХРОНОЛОГИЯ НА ЕТАПИТЕ

19.11.2009 - Приеха устройствения план на София.

Изтегли

13.06.2009 - Монтирано охранително видеонаблюдение със седем броя камери.

Снимка1 Снимка2

27.05.2009 - Инсталирана видеодомофонна уредба.

Снимка1 Снимка2

11.04.2009 - Монтирана автоматична поливна система на фирма Gardena в двора.

Снимка1 Снимка2 Снимка3

 

Архив етапи

 


Представяме Ви нашата бутикова сграда с Разрешение за ползване (Акт16).
Това е ДОМ. Това е ДОМ на нас и наши приятели. Затова сме го изградили с толкова внимание и любов
.Хората казват, че има три важни неща, които трябва да се вземат предвид при избора на жилище – Мястото, Мястото и Мястото.

Съчетайте удобствата на града с планинския покой

Хипермаркети, мултиплекс, входно-изходни магистрали, летище и много други са в завидна близост, но същевременно на достатъчно разстояние, за да сте предпазени от шума и другите недостатъци на урбанизацията.

Специфичното място на „ривиерата" на Младост 2 гарантира, че прекрасната гледка към Витоша никога няма да бъде закрита от бъдещи постройки. Всяка вечер ще се любувате на огненочервените залези или на снежните върхове на планината.

Непосредствено до вас ще се намира парк Въртопа. На сто метра се сливат две реки - Сухата река и Рекмарица. В парка ще прекарате незабравими моменти със семейството и приятелите си. Спортът и разходките на чист въздух сред зеленината ще поддържат вашия тонус и настроение.

Това не е просто жилище. Това е ДОМ.

Малка бутикова сграда, проектирана с оптимални дизайнерски разпределения. Изградена с най-качествени материали гарантиращи бъдещото ви спокойствие. Предвидили сме за вас различни инсталации, което ще ви спести неприятни ремонти в бъдеще.Не сме спестили нищо, което след време да ви струва много повече средства и нерви.

Хидроизолация на основите, изолация на таваните, хидравличен асансьор слизащ до сутерена и дефектно-токова защита на ел. инсталацията са лукс за повечето сгради в България. Но ние ги считаме за задължителни. Затова сме добавили допълнителни удобства – филтърно устройство на водопровода, подово отопление пред главния вход, акумулаторни лампи в общите части в случай, че спре тока и много други .


Какво да имаме предвид в сегашната икономическа ситуация

Досега на пазара на жилищни имоти у нас имаше съществени различия в качеството на предлаганите продукти, но те се предлагаха на еднакви цени. Това не е логично и такава практика няма на установените пазари по света. Навсякъде по света има големи разлики между качествените продукти и некачествените, между добрите и лошите локации. През последните години в България имотите се продаваха като стока със спекулативна цел. Вследствие на това много инвеститори си купуваха имоти, без да обръщат достатъчно внимание на локацията, на нейната инфраструктура, на процентът общи части, влизащ в площта на жилището и качеството на строителните работи. Важна беше само „цената на квадрат”.

В период на глобална финансова криза основен проблем на инвеститорите е набавянето на капитал. В следствие на това много строителни обекти ще бъдат завършени дълго след обявения срок и с по-ниско от първоначално планираното качество. Това носи огромен риск за купувачите „на зелено”. Ниската цена често е знак за финансови затруднения на инвеститора, което вместо изгодна сделка може да се окаже капан за клиента. Успоредно с това, притиснати да предлагат ниски цени, често инвеститорите ще жертват качеството на вложените материали, за да не намалят драстично печалбата си.

Масовото презастрояване увеличи сегментацията на пазара на недвижими имоти. Голямото предлагане кара клиентите да обръщат повече внимание на местоположение на сградата, етажност, изложение, изпълнение. Все по-уникални стават жилищата, от които не можем „с ръка да пипнем прането на съседната сграда” и изгледът ни да не бъде към съседното бетонно здание. Най-бърз темп на растеж на цените ще има при тези жилища.