Пишете ни!
Име:
Е-мейл:
Относно:
 

Текст:

Наши партньори:

  Salamander - Фирмата SALAMANDER е основана през 1885г. като семейно предприятие от Якоб Зигле. Производството на PVC профилни системи за прозорци и врати датира от 1973г. Завода на SALAMANDER се намира на 65км от Мюнхен в град Тюркхайм, Бавария. Профилите с марка SALAMANDER се произвеждат единствено и само в Германия, единствено и само на посочената производствена площадка. Уникалността им е в реализираните в тях иновационни решения, съчетаващи най-съвременни технологични и технически постижения.
  Schneider Electric е мултинационална компания и световен лидер в областта на електроразпределението и индустриалната автоматизация. Компанията притежава богатия опит и традиция на своите глобални търговски марки Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, както и на 120 специализирани локални марки. Schneider Electric присъства в 130 страни, с над 74 000 служители, 190 производствени единици, 13 000 точки за продажба и 20 развойни центъра.
  Legrand - Продукти и системи за електрически инсталации и информационни мрежи
  Пери България ЕООД - дъщерно дружество на Peri Group, водещ световен производител на кофражна техника и скеле
  Златна Панега Бетон ЕООД - доставка на висококачествени бетони. Дружеството е част от групата Титан и разполага с най-съвременни технологии за производство на бетон и строителни разтвори.
  Металснаб - база Илиянци - доставка на арматурно желязо; Металснаб Холдинг АД е фирма за търговия и преработка на метали с внедрена Система за управление на качеството, съответстваща на БДС EN ISO 9001:2001
  ГеоКад - изготвяне на нивелетните проекти за уличните платна до имота; трасиране на имота и точките на сградата
  KÖSTER - Повече от 20 години опит в хидроизолациите. KÖSTER BAUCHEMIE AG се е специализирала в хидроизолационните продукти и системи десетилетия наред. Тези системи защитават и предпазват сградите и конструкциите по целия свят.
  Terraco - готови мазилки и специализирани продукти на строителната химия
  Изамет - извършва проектиране, производство, доставка и монтаж на всички видове асансьори: пътнически, товарни, товаро-пътнически, автомобилни и луксозни.
  Vedag - основана преди повече от 150 години, Vedag е германският лидер в хидро- и топлоизолационни системи за ново строителство и реконструкция
  Knauf - гипсови и вароциментови машинни мазилки, анхидридни и циментови саморазливни подове, перлитни и изо-мазилки със стиропорени зърна
 Солид - лидер на пазара на блиндирани врати в България